30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI CEYHANDA COŞKUYLA KUTLANDI

Ağustos 31, 2019

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI CEYHANDA COŞKUYLA KUTLANDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutan ve Büyük Millet Meclisi Başkanı sıfatıyla bizzat sevk ve idare ettiği, 26 Ağustos 1922 günü başlayan ve 4 gün sonra zaferle sonuçlanan şanlı mücadelenin 97. yıldönümü Ceyhan ilçemizde de bir dizi etkinlikle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda sabah saatlerinde başlayan etkinliklere Ceyhan Belediye Başkan Vekili Cemal Gürsel İlçi, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile katılarak törende hazır bulundu. Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’mız eşliğinde şanlı bayrağımız göklere çekildi. İlçe Kaymakamı Dr.Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Cemal Gürsel İlçi ve Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren çelenk sunma programına katılanların bayramlarını kutladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törende günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma Ceyhan Ticaret Borsası Sosyal Bilimler Lisesi Müdür Yardımcısı Tuğsan Peker tarafından yapıldı. Törenin ardından Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti. Tebriklerin kabulünden sonra Ceyhan Şehitliği ziyaret edilerek şehit mezarlarına karanfiller bırakıldı. Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Törene Ceyhan Kaymakamı Dr.Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Cemal Gürsel İlçi, Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşkır, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Ersin Ağca, Askerlik Şube başkanı Ömer Faruk Yılmaz, TCSG 306 Komutanı Yüzbaşı Erkan Özbek, daire amirleri, şehit yakınları, gazilerimiz, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, basın mensupları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kan Merkezimizden Kan Bağışı için Forum Doldurabilirsiniz

-ÖZGEÇMİŞ-