BAŞKAN BOYDAK SPOR KOMPLEKSİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, Ceyhan Nehri Kıyısı’nda yapımı süren spor kompleksi inşaatını inceledi.

Belediye Meclis Üyesi Adayları ile spor kompleksini ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak, yetkili müteahhit firma yetkilisinden bilgi aldı. Spor Kompleksi inşaatının kötü hava koşullarından dolayı çalışmalara ara verdiğini söyleyen Başkan Boydak, hava şartlarının düzelmesiyle çalışmaların hızlı ve sorunsuz devam ettiğini belirtti.

İnşaat alanını gezen ve çalışmalarla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Boydak, ” Ceyhan Belediyesi olarak yaptığımız Spor Kompleksi ile şehrimizin büyük bir eksiği daha giderilmiş olacak. En kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planladığımız komplekste çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini görmek bizleri de ziyadesiyle memnun etti. İçerisinde iki adet halı saha, basketbol ve tesis sahası, 300 metrekare kafeterya ve restoran, çocuk oyun parkı, 400 metre uzunluğunda koşu ve bisiklet yolu, açık hava fitness ve kondisyon spor sahası, spor kompleksini çevreleyen kapalı ve açık tribün, giyinme ve sağlık odaları, bilardo ve masa tenisi ile Ceyhanlılar rahat nefes alacak ve dilediği gibi spor yapabilecekler. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, en kısa sürede bu inşaatı bitirerek halkımızın hizmetine açacağımızın sözünü veriyorum. ” dedi.

Tarih: 12 Mart 2019
Kan Merkezimizden Kan Bağışı için Forum Doldurabilirsiniz