BAŞKAN BOYDAK ZABITALARI ZİYARET ETTİ

Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak, belediye Zabıta Amirliği’nde görevli zabıta ekibini ziyaret etti. Görevli personellerle sohbet eden Başkan Boydak, “ Zabıta ekiplerimiz, vatandaşlarımıza daha güvenli, daha sağlıklı ve daha düzenli bir yaşam alanı oluşturmak için gayret sarf ediyorlar” dedi.

Zabıta ekiplerinin belediyenin görünen yüzü olduğunu belirten Başkan Boydak, “Zabıta ekiplerimiz, vatandaşlarımıza daha güvenli, daha sağlıklı ve daha düzenli bir yaşam alanı oluşturmak için gayret sarf ediyorlar. Belediyemizin dışarı bakan yüzü olan zabıta, hem hukuki hem de vicdani olarak olaylara yaklaşmaktadır. Ekiplerimiz, hizmetlerini adaletli bir şekilde yapmaktadır. Bundan dolayıdır ki zabıta ekipleri, vatandaşlarımızın sığınabileceği güven kapısıdır. Bu güven, inşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Boydak’ın ziyaret sırasında Zabıta Müdürü Mustafa Yeşbek ve zabıta amirleri eşlik etti.

Gönderen: admin
Tarih: 6 Mart 2019