BAŞKAN BOYDAK’TAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ANLAMLI HEDİYE

Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, eşi Nurdan Boydak tarafından hazırlanan tabloyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etti.

Adana mitingi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, eşi Nurdan Hanımefendinin üç buçuk ayda hazırladığı el emeği göz nuru tabloyu birlikte hediye etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞKAN BOYDAK VE NURDAN HANIMA TEŞEKKÜR

Başkan Boydak’a ve eşi Nurdan hanıma teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam Mimarisinin önemli eserlerinden biri olan ve İspanya El Hamra Sarayı’nda bulunan Arapça “Lâ Galibe İllâllah” (Tek galip Allah’tır) yazılı kirpi oku rölyefi çalışması ile yapılmış tabloyu dikkatlice inceledi.

BAŞKAN BOYDAK’TAN EŞİ NURDAN HANIMA TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır, anlamlı bir hediye vermenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, ” Eşim Nurdan Hanım üç buçuk ay emek vererek bu güzel eseri ortaya çıkardı. Cumhurbaşkanımıza takdim edilmek üzere hazırladığı bu anlamlı hediyeye ve emekleri için eşim Nurdan hanıma şükranlarımı sunuyorum.” dedi

Tarih: 12 Mart 2019
Kan Merkezimizden Kan Bağışı için Forum Doldurabilirsiniz