BAŞKAN BOYDAK’TAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Boydak mesajında Regaip Kandili’nin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlenmesine ve hayırlara vesile olmasını diledi.

Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayarak başta Ceyhanlılar olmak üzere tüm İslam Alemi’nin kandilini tebrik etti.

Böylesi önemli günlerde bize has toplumsal duyguların artığına dikkat çeken Başkan Boydak mesajında şunları kaydetti: ” Bir kez daha hep birlikte Allah’ın bereket, rahmet ve mağfiretinin bol bol ihsan edildiği üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’ne erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını Allah’a yakınlaştıran günlerdir. Bu mübarek günler vesilesiyle aramızdaki çekişmeleri kaldıralım, kırgınlıkları bir tarafa bırakalım, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için bir arada olalım. Ceyhanlı hemşehrilerimizin ve bütün İslam Âlemi’nin üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Gönderen: admin
Tarih: 7 Mart 2019