BAŞKAN ERDEM; 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE MERYEM MERVE GÖKÇEYİ UNUTMADI

BAŞKAN ERDEM; 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE MERYEM MERVE GÖKÇEYİ UNUTMADI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 24 Kasım Öğretmenler gününde Meryem Merve Gökçe öğretmeni unutmayarak ailesini ziyaret etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Meryem Merve Gökçenin ailesini ziyaret ederek onların bu anlamlı günde yanlarında bulunarak acılarını paylaştı. Başkan Erdem; ” Geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Merve öğretmenimizin ailesini ziyaret ettik ve ailesinin üzüntüsünü paylaştık. Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. Merve Öğretmenimizin hayatta olmaması ve geleceğin parlak yüzlü öğretmenleri iyi bir öğretici olarak üzüntüsünü yaşıyoruz. M. Kemal Atatürk’ün de dediği gibi Öğretmenler; Cumhuriyet sizden “Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür” nesiller ister. Bu nedenle maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizin ve Merve Öğretmenimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

Merve Öğretmenimizin ailesini ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Gününde Merve Öğretmenimizin adına ailesine çiçek takdim ettik, plaket sunduk ve ilk Meclis toplantımızda Meryem Merve Öğretmenimizin  ismini yaşatmak adına ailesinin yaşadığı  Modern evler mahallesi 707 numaralı sokağın adının Öğretmen Meryem Merve Gökçe olarak değiştirilmesi üzerine gerekli girişimler başlamıştır.

Tarih: 24 Kasım 2020

Nöbetçi Eczane