BAŞKAN ERDEM, KAMYON GARAJI ESNAFI İLE BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN ERDEM, KAMYON GARAJI ESNAFI İLE BİRARAYA GELDİ

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçede bulunan kamyon garajını ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ziyaretler sırasında vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Birlikte daha güzel bir Ceyhan için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Erdem’e teşekkürlerini sunarak isteklerini dile getirdi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Kamyon garajındaki vatandaşların sorunlarını yerine getirmek için bugün buradayız. Vatandaşımız, emekçi kardeşlerimizin her an yanlarında olmaya devam edeceğim. Bizler burada olduğumuz sürece ilçemizde bulunan gencinden, yaşlısına kadar herkesin talepleri istekleri yerine getirilecektir. Ceyhan’ı mutlu bir kent, yaşanılabilir bir Ceyhan yapmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Tarih: 26 Ekim 2021