BAŞKAN ERDEM; “PAZAR ESNAFLARININ YENİ YILINI KUTLADI”

BAŞKAN ERDEM; “PAZAR ESNAFLARININ YENİ YILINI KUTLADI”

– BAŞKAN ERDEM’DEN ESNAFLARA YENİ YIL ZİYARETE

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, yılın son günün de pazar esnafını dolaşarak vatandaşların ve esnafların yeni yıllarını kutladı.

Başkan Erdem, yeni yıl ziyaretleri kapsamında bugün perşembe pazarında bulunan pazar esnafını ziyaret etti. Vatandaşların ve esnaflarının yeni yıllarını kutlayarak, güzel bir yıl olması için temennilerde bulundu.

“Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla Vatandaşlarımızın Gönlünde Taht Kuruyoruz”

Yeni yıl öncesi vatandaşlarla bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Ceyhan’ımızın  huzuru, birliği, beraberliği için tüm vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Bu zorlu  zamanlarda halkımızın sağlığını önemseyerek tüm kurallara uymaları konusunda maske , mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda rica ediyoruz. Buna inancımız tamdır. Belediye olarak tüm ekiplerimiz ile birlikte saha çalışmalarımızı önemsiyoruz. Yol haritamız belli, daima halkın içinde, medeni toplumlara yakışır bir şekilde devam ediyoruz. Tüm Ceyhanlı hemşehrilerim olmak üzere esnaflarımızın, vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutluyorum” dedi.

Tarih: 31 Aralık 2020