BAŞKAN ERDEM SOKAĞA ÇIKAN 65 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLARA MASKE DAĞITTI

BAŞKAN ERDEM SOKAĞA ÇIKAN 65 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLARA MASKE
DAĞITTI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem 10 Mayıs Pazar günü saat 11.00-15.00 arası sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılan 65 yaş ve üstü vatandaşlara ücretsiz maske ve dezenfektan dağıttı. Anneler Günü’ne denk gelmesi nedeni ile de parklarda vakit geçiren annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Parklarda yürüyüş yapan vatandaşlar maske ve dezenfektan dağıtan Ceyhan Belediyesi’ne ve Başkan Erdem’e teşekkür etti.

Korona virüs salgını nedeniyle 11 Mart’tan bu yana ilçede yoğun bir dezenfeksiyon çalışması sürdüren Ceyhan Belediyesi işlek caddelere yerleştirilen dezenfeksiyon tünelleri ve vatandaşlara dağıtılan dezenfektan ve maske dağıtımı ile virüsle mücadele ediyor.

Sokağa Çıkma Sevincini Birlikte Yaşadılar

65 yaş üstü vatandaşlara kendi elleriyle maske dağıtan Başkan Erdem; “Yasağın belli saatler arasında kaldırılmasının ardından 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın parklarımıza rağbet ettiğini gördük. Bu öngörüyle vatandaşlarımıza maske ve dezenfektan dağıtınca çok memnun oldular. Hava da çok güzel, bu sevinci biz de onlarla birlikte yaşıyoruz. Sokağa çıkma serbestliğinin Anneler Günü’ne denk gelmesi de çok güzel oldu. Bütün vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyoruz” dedi.

Tarih: 11 Mayıs 2020