BAŞKAN ERDEM; “SOSYAL BELEDİYECİLİKTE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

BAŞKAN ERDEM; “SOSYAL BELEDİYECİLİKTE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Ceyhan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yetiştirdikleri ürünleri Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne kayıtlı olan ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara ücretsiz olarak verecek.

Park ve Bahçeler ekipleri tarafından gerçekleştirilen kışlık sebzeler 2 Hafta önce ekilmeye başlandı. Yaklaşık 2 dönümlük arazi üzerinde yer alan sebzeler vatandaşların hizmetine sunulması için 1 aya kadar bitmiş olacağının bilgisi verildi. Başkan Erdem ekipleri ziyaret ederek kendi elleriyle sebzelerden ekti. “Her şey vatandaşlarımız içindir” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ‘Bu ürünlerin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak olması bizlere ayrı bir azim katıyor’ Ceyhan  Belediyesi ekipleri vatandaşların her alanda ücretsiz olarak katkı sağlamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda  ekonomiye de katkı sağlayarak Ceyhan’ı her alanda sosyal belediyecilik anlamında kalkındırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yetiştirdiğimiz ürünleri dar gelirli ailelerin, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak vereceğiz. Ceyhan halkının her zaman yanındayız” dedi.

Tarih: 22 Aralık 2020