BAŞKAN ERDEM, YEŞİLDAM’IN 20 YILLIK YOL SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

BAŞKAN ERDEM, YEŞİLDAM’IN 20 YILLIK YOL SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Yeşildam Mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek Yeşildam’ın 20 yıllık yol sorununu çözüme kavuşturdu.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşildam Mahallesi’nin yol sorununu çözüme kavuşturmak için tüm ekipleri seferber etti.

Mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden memnun kalarak Başkan Erdem’e teşekkürlerini iletti.

“Tüm Sorunları Çözmek İçin Buradayız”

Tüm çalışmaları bizzat takip eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Yeşildam Mahallesinde bugün asfalt çalışmalarımızı yaptık. Ekiplerimiz ile birlikte Ceyhan ve kırsalda bulunan mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Tüm ekiplerimiz sizlerin emrinde olacak. Çünkü her şey sizin için, her şey Ceyhan için ” dedi.

Tarih: 28 Eylül 2021