BAŞKAN ERDEM ZABITALARIN HAFTASINI KUTLADI

BAŞKAN ERDEM ZABITALARIN HAFTASINI KUTLADI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Zabıta Haftası nedeniyle Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile  kahvaltı programı düzenledi.

Zabıta haftası nedeni ile hayır çarşısında düzenlenen programa Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcıları Gürsel Cemal İlçi ve Feyzi Karakuş, Zabıta Müdürü Ali Karagöz ve Zabıta personelleri katıldı.

Kahvaltı sonrası konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediye hizmetlerinin yürütülmesinde aktif olarak 7/24 halkla iletişim içerisinde olduklarını, güler yüzle, yol gösteren, kendini geliştiren, yenileyen, modern bir anlayışla hareket eden zabıta ekiplerimizi kutluyorum. Arkadaşlarımın Zabıta Haftasını kutlar, çalışmaların da başarılar diliyorum” dedi.

Tarih: 3 Eylül 2020