BAŞKAN ERDEM’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ERDEM’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Hayatın en başından, sonuna dek, sevginin, fedakarlığın ve azmin anlamı olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Kadınlar, yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır” dedi. Kadının gerçek ve öncelikli alanı hayattır diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Bunun yeterince desteklenmesi ve kadınlarımıza bu anlamda değer verilmesi gerekmektedir. Bunu yapan toplumların hak ettiği şekilde yükseleceği bir gerçektir.
Bu duygu ve düşüncelerle Adalet İçin, Huzur İçin, Gelecek İçin, Özgürlük İçin, Refah İçin tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyor. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Tarih: 7 Mart 2021