BAŞKAN ERDEM’DEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJI

BAŞKAN ERDEM’DEN  RAMAZAN-I  ŞERİF MESAJI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Erdem, “Toplum olarak, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunluk kazandığı Ramazan ayına ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Ramazan-ı Şerif’in ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına huzur ve barışı getirmesini temenni eden Başkan Erdem; “Ramazan ayı manevi değerlerimizin güçlenmesi, özümüzde var olan iyilik ve insani duyguları hayata geçirmek için önemli bir fırsattır. Ramazan Müslüman âlemi için önemi büyük olan mübarek bir aydır. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran on bir ayın sultanı Ramazan Ayı sabırla tutulan orucuyla, akşam ezanının okunmasıyla başlayan iftarıyla, yoksulların ihtiyaçlarını gidermesi için verilen fitre ve zekatıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla Ramazan-ı Şerif, ayların en bereketlisidir. Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve birlikte olmak için bir vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerifleri’nin hayırlara vesile olmasını diler, tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin kabul olmasını yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim” dedi.

Tarih: 12 Nisan 2021