BAŞKAN HÜLYA ERDEM’İN BERAT KANDİLİ MESAJI

Nisan 9, 2020

BAŞKAN HÜLYA ERDEM’İN BERAT KANDİLİ MESAJI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Erdem  mesajında  kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik için eşsiz bir fırsat olduğunu belirterek  Berat Kandili’nin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

“Ramazan ayı öncesinde insanların sabırlı, sevgi ve saygının hakim olduğu Berat Kandili’nin salgın hastalıkla mücadele ettiğimiz bu zorlu günlerde tüm dünyaya şifa getirmesini diliyorum ” diyen Erdem; “Berat Kandili aynı zamanda insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de bir fırsattır. İnanıyorum ki,  özel gece dolayısıyla, tüm vatandaşlarımız vicdani bir muhasebe yapacak, dargınlıkları ve küskünlükleri unutacak, barışın, dostluğun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için milletimiz  tüm insanlık için sağlığa  ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.