BAŞKANIMIZ AYDAR 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Eylül 20, 2019

BAŞKANIMIZ AYDAR 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Gazileri Anma Günü Programı nedeniyle Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıt’ına çelenk koyma tören düzenlendi.

Gerçekleştirilen törene Kaymakam Dr. Bayram YILMAZ, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir AYDAR, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa SÜREN, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ersin AĞCA, İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga BERBEROĞLU, Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Şehit yakınları, Gaziler, Siyasi Parti Temsilcileri, Ögrenciler ve Vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen program’a Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Cumhuriyet Meydanındaki törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Gürbüz Karakuş Ortaokulu Müdürü İbrahim Aydın tarafından yapıldı.

BAŞKAN AYDAR; “GAZİLİK ÇOK ÜSTÜN BİR MERTEBE”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar Gazileri Anma Günü münasebeti ile yaptığı açıklamada, “Bugün gazilerimizin anıldığı çok anlamlı bir gün.  Bizde onlara layık olmaya çalışıyoruz. Gazilik çok üstün bir mertebe. Gazi olmak kolay değil. Bu mertebeye ulaşmak kolay bir paye değil. Dolayısıyla biz bu günü güzel törenlerle anmak istiyoruz. Bugün sadece eski günleri anmak değil, aynı zamanda geleceğe inançla bakış günü. Bu anlamlı ve önemli günde şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.” dedi.

-ÖZGEÇMİŞ-

Nöbetçi Eczaneler