BAŞKANIMIZ AYDAR HEMŞEHRİLERİNİN KADİR GECESİ’Nİ TEBRİK ETTİ

Mayıs 31, 2019

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm islam aleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

Kadir Gecesi münasebeti ile bir mesaj yayınlayan Başkan Kadir Aydar tüm islam aleminin Kadir Gecesi’ni kutladı. Başkan Aydar ‘’Değerli hemşehrilerimiz öncesi rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş ayı olan Ramazan Ayı’nın sonuna yaklaşırken, bir yandan da bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni karşılamanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek geceyi diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özellik, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlanmış olmasıdır. Mükafatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesi, işlediğimiz hatalara tövbe etme ve af dileme için önemli bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve islam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik eder, bu gecenin ilçemize ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan dilerim.” diye konuştu.

Kan Merkezimizden Kan Bağışı için Forum Doldurabilirsiniz

-ÖZGEÇMİŞ-