BAŞKANIMIZ AYDAR, “TÜM İTFAİYECİLERİN İTFAİYE HAFTASI KUTLU OLSUN”

Eylül 26, 2019

BAŞKANIMIZ AYDAR, “TÜM İTFAİYECİLERİN İTFAİYE HAFTASI KUTLU OLSUN”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 25 Eylül -1 Ekim İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Aydar yayımladığı mesajında, “24 saat halkın emrinde olan itfaiye çalışanları büyük ve önemli bir görevi yerine getirmektedir. İtfaiye çalışanları, insanımız ve tüm canlıları, başta yangın olmak üzere deprem, sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup, onlara siper olmaktadır. Bununla birlikte itfaiyecilik birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup büyük sorumluluklar getirmektedir.Her türlü acil durumda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün itfaiye çalışanlarımızın itfaiye haftası’nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.

-ÖZGEÇMİŞ-

Nöbetçi Eczaneler