BAŞKANIMIZ KADİR AYDAR GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİNE KATILDI

B

Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kapsayan Gençlik Haftası etkinliklerine katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen çelenk sunma töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu gerçekleşti. Törenin ardından Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve beraberindeki heyetle gençlik merkezine geçti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası Resim Sergisi’nin açılış kurdelesini kesen Başkan Aydar, mülki amirler ve davetliler ile resim sergisini gezerken, kendisine büyük ilgi gösteren öğrenciler ve eğitimcilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Tarih: 15 Mayıs 2019

Kan Merkezimizden Kan Bağışı için Forum Doldurabilirsiniz