CEYHAN 1.NCİSİ VE 3.NCÜSÜ CEYHAN BELEDİYESİ CEGEM’DEN

CEYHAN 1.NCİSİ VE 3.NCÜSÜ CEYHAN BELEDİYESİ CEGEM’DEN

2020 YKS Ceyhan Birincisi ve Ceyhan üçüncüsü CEGEM(Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi)den çıktı.

2020 Yükseköğretim Kurumları sınavında Ceyhan Belediyesine ait Gençlik ve Eğitim Merkezinde hazırlanan Ceyhan Birincisi Mehmet Ali Kaçış İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesini, Ceyhan Üçüncüsü Eren Oğulcan Maraş Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandılar.

2019 – 2020 Eğitim ve öğretim yılında yeni kadrosu ile hizmet veren Ceyhan Belediyesine bağlı olarak çalışan CEGEM Birçok ekonomik durumu yerinde olmayan ailelerin çocuklarına hizmet vererek sınava hazırladı. Bu sayede onlarca gencimiz hayallerine kavuşarak istedikleri okulları kazandı ve hayata ilk adım olan Üniversiteyi kazandılar. CEGEM de eğitim gören 92 öğrenci istedikleri bölümleri kazanarak Üniversiteye adım attılar.

Başkan Erdem’ ’Ceyhan’ı her alanda ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız.’’

Başkan Erdem “Bizim buradaki  amacımız eğitimde destek olmak ve gençlerimiz arasında fırsat eşitliğini sağlamaktır. Gençlik Merkezimizin kuruluş amacı da budur. Bizler ileriki yıllarda başarı çıtamızı daha da yukarı taşıyacağız, buna inancım tamdır. Önümüzdeki yıllarda daha çok birinciler çıkaracağız. Bizler bugün olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimizin yanında olacağız. Ceyhan’ı her alanda olduğu gibi eğitimde de ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu yıl sınavı kazanan tüm öğrencilerimize eğitim yaşamlarında başarılar dilerim “dedi.

İŞTE CEGEM KAZANANLARIN SAYISI:

3 TANE TIP FAKÜLTESİ

2 TANE ECZACILIK FAKÜLTESİ