CEYHAN ASKERİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

CEYHAN ASKERİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Diyarbakır’da görevli Uzman Çavuş Cumhur Tokuş, memleketi Ceyhan’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Diyarbakır’da görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Cumhur Tokuş (24), kendisine ait şahsi tabancasının bakımını yaptığı esnada silahın ateş alması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye  kaldırılan Uzman Çavuş  Cumhur Tokuş  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ceyhan’ın  Kurtkulağı Mahallesi’ndeki baba ocağına getirilen Tokuş  helallik alınmasından sonra kılınan namazın ardından, cenazesi mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Düzenlenen törene Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, , İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yusuf Tuğrul, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, katılarak askerin  ailenin acısını paylaştı. Ailesine  metanet ve sabırlar dileyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem;  ” Askerimize Allahtan rahmet ve ailesine sevenlerine sabır diliyorum. Acılı ailemizin üzüntüsünü paylaşıyoruz. Ülkemizin ve Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Tarih: 19 Kasım 2020

Nöbetçi Eczane