CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM, MEVLİD KANDİLİ MESAJI

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM, MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Erdem mesajında; “İslamiyet sevgi dinidir. Sevgi ve imanı toplumsal barışın temel taşı yapan Peygamber Efendimiz, insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlâkî erdemlerin odaklandığı bir şahsiyettir. Ülkemizin ve milletimizin her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde mübarek geceleri birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde yaşlıların, hastaların, eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmalıyız.Bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık âlemine sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Tarih: 28 Ekim 2020