CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM, YANGINDA EVLERİ ZARAR GÖREN AİLELERİ ZİYARET ETTİ.

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM, YANGINDA EVLERİ ZARAR GÖREN AİLELERİ  ZİYARET ETTİ.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana’nın Kozan ilçesinde 3’üncü gününde kontrol altına alınan orman yangınında evleri ve hayvanları zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

Adana’nın Kozan ilçesi Kuyubeli mevkiinde dört gün önce başlayan  yangın kontrol altına alındı. Çalışmaları incelemek üzere Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Milletvekili Orhan Sümer, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin ve İlçe Başkanları ile birlikte yangında zarar gören Çamlarca, Karahamzalı, Çürüklü, Kuyubelli Mahallelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Yangında zarar gören vatandaşlarla istişare içinde bulunan Başkan Erdem; “

Büyük bir acı, sıkıntı yaşamış olmalarına rağmen çok dik durdular, çok sabırlı oldular, onların acısı bizim acımızdır. Kozan ilçemizde çıkan bu yangında hayvanlarımız, çoğu evlerimiz zarar görmesi beni derinden üzdü. Ailelerimizin dertlerini dinledik, elimizden geleni yapmak için onların acısına ortak olduk. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun ve bir daha yaşatmasın” dedi.

Tarih: 28 Ağustos 2020