CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

“Kurtuluş Savaşı’nın başarı noktası olan, birlik ve dayanışma içinde gösterilen çabaları hedefine ulaştıran 30 Ağustos Zaferi, ulusumuzun fedakârlığının, kararlılığının ve vatan sevgisinin önemli ve anlamlı bir göstergesidir” diyen Başkan Erdem mesajında şu ifadelere yer verdi; “1922 yılının 26 Ağustos’unda başlayan savaşın sonunda  ulusal bağımsızlık ve Kurtuluş Savaşımız başarıya ulaştı. Yeni Türkiye Cumhuriyeti filizlendi. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Tarih: 28 Ağustos 2020