CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI KADİR AYDAR’IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Kasım 9, 2019

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI KADİR AYDAR’IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Aydar mesajında;
“İslamiyet sevgi dinidir. Sevgi ve imanı toplumsal barışın temel taşı yapan Peygamber Efendimiz, insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlâkî erdemlerin odaklandığı bir şahsiyettir. O’nun hayatında bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır. Yeryüzünde önemli gelişmelere sebep olan bu gün; sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in getirmiş olduğu ilahi mesajı anlamak, ortaya koymuş olduğu eşsiz ahlâkını özümsemek, ona duyulan sevgiyi gönüllerden sözlere ve yeni nesillere aktarmak düşüncesiyle asırlardır, tüm dünya ve tüm İslam âlemi tarafından Mevlid Kandili olarak kutlanmaktadır. Dinimizin güzelliklerinin vücut bulduğu, peygamberimizin doğum günü olan Mevlid Kandili’nde sevginin tüm yaşamımıza tesir etmesini temenni eder, bu hayırlı gün vesilesiyle tüm İslam alemine huzur, barış ve güzellikler dilerim” dedi.

-ÖZGEÇMİŞ-

Nöbetçi Eczaneler