CEYHAN BELEDİYESİ 4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA DA SALGINA KARŞI ÖNLEMLERİNİ SÜRDÜRECEK

Nisan 21, 2020

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem 23-26 Nisan tarihleri arasında uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma yasağında da Ceyhan Belediyesi’nin salgının ilk gününden bu yana uyguladığı önlemlerin devam edeceğini açıkladı.

Ceyhan’ın bütün mahallerinde devam eden dezenfekte çalışmalarının 4 günlük sokağa çıkma yasağı sırasında da devam edeceğini belirten Başkan Erdem; “Sokağa çıkma yasağı öncesinde vatandaşlarımızın Ramazan alışverişlerini yapabilmeleri için pazarlarımızı 22 Nisan Çarşamba gününe çektik. Pazarlarımız İstiklal Mahallesi Emin Civelek Kapalı Semt Pazarı ve

Namık Kemal Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda 07:30 ile 18:30 saatleri arasında açık olacak.Yine pazar girişlerimizde ateş ölçümü ve maske dağıtımımız devam edecek. Vatandaşlarımızdan da sosyal mesafe kuralına ve sokağa çıkma yasağında riyayet etmelerini rica ediyoruz. Alınan bütün önlemlerin bu salgın riskinin bir an evvel ortadan kalkması ve vatandaşımızın sağlığı için olduğunun unutulmaması gerekiyor. Belediyemizin ekipleri sokağa çıkma yasağı süresince de vatandaşımızın hizmetinde olacaklar.0850 305 01 53 numaralı çağrı merkezimiz özellikle yalnız yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlarımız başta olmak üzere arayan herkesin ihtiyaçları için teyakkuzda olacak. Bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz” ifadelerini kullandı.