CEYHAN BELEDİYESİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

CEYHAN BELEDİYESİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Başkan Erdem; ” Tek Hedefimiz Temiz Bir Çevre sağlamak “

Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi temizlik bilinci sağlamak için haftanın yedi günü Ceyhan’ı dip bucak temizliyor.

Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçe genelinde bulunan mahallelerde katı atıkları temizliyor ve özel solüsyonlu ilaçlarla Ceyhan’ı dip bucak temizliyor. Ekiplerin özverili çalışmaları devam ederken diğer yandan kırsalda bulunan mahalleri de ihmal etmeyen ekipler çalışmalarını devam ettiriyor. Her mahalle eşit hizmeti hak ediyor diyen Başkan Erdem; ” Tek hedefimiz temiz bir çevre sağlamaktır” dedi.

Başkan Erdem; ” Yapacak olduğumuz tüm çalışmalar Ceyhan için”

Ceyhan genelinde çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “İlçemiz genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ceyhan güzelleşmeye devam edecek biz burada olduğumuz sürece vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Temiz bir çevre sağlamak tek hedefimiz, tüm icraatlarımızı ekiplerimiz ile birlikte devam ettiriyoruz. Yapacak olduğumuz tüm çalışmalar Ceyhan için” ifadelerini kullandı.

Tarih: 7 Nisan 2021