CEYHAN BELEDİYESİ EKİPLERİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

CEYHAN BELEDİYESİ  EKİPLERİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Ceyhan Belediyesi ekipleri korona virüs tehdidine karşı ilaçlama çalışmaları, Ceyhan’ın bütün mahallelerinde devam ediyor.

Belediye ekipleri, yürütülen ilaçlama çalışmaları kapsamında, Ceyhan’ın 31 merkez mahallesinde ve çevre mahallelerde sürdürüyor.  Hastalıkların yayılma ihtimali bulunan alanlarda çalışma yapan belediye ekipleri, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını yineleyerek salgın hastalığın yayılmasını engellemek için önlemler almaya devam ediyor.

Başkan Erdem: “İlçemizin Sağlığı ve Huzuru İçin Tedbirleri Üst Seviyeye Çıkardık”

Korona ve halk sağlığını tehdit eden diğer virüslere karşı önlemler aldıklarını ifade eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de korona virüs insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Ekiplerimizin özverili çalışmaları ile kent merkezinin dört bir tarafında dezenfekte çalışması yapıyor. Değerli vatandaşlarımızın sağlıkları için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarih: 19 Ağustos 2020