CEYHAN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

CEYHAN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarına yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bozulan yolların onarımı için çalışmalar başlattı. Ekipler ilçe genelinde  bozulan yolları önceden tespit ederek mahalle ve ara sokaklarda çalışmalarına devam ediyor.

“Ceyhan’da Bozuk Yol Kalmayacak”

Başkan Erdem; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Ceyhan genelinde daha önce tespit edilmiş bozuk ve hasarlı yolların onarılması amacıyla çalışmalarını devam ettiriyor. Bazı mahallelerimizde bu çalışmalar biterken, diğer mahallelerimizde de halen devam ediyor. Her mahallemize eşit hizmet sağlamak için ekiplerimiz gece gündüz çalışmasını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve Ceyhan’da bozuk yol bırakmamak için ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Tarih: 21 Aralık 2020