CEYHAN BELEDİYESİ GÜMÜRDÜLÜ MAHALLESİNE ÇIKARTMA YAPTI

CEYHAN BELEDİYESİ GÜMÜRDÜLÜ MAHALLESİNE ÇIKARTMA YAPTI

Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Gümürdülü Mahallesi’nde hizmet seferberliği düzenledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi Gümürdülü Mahallesi’nin sorunlarını çözmek temizlik bilinci oluşturmak ve vatandaşın sağlık kontrollerini yapmak için 250 personel ve 72 araç ile birlikte Gümürdülü Mahallesi’ne çıkarma yaptı.

Temizlik çalışmalarının tüm mahallelerde devam edeceğini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Tüm ekiplerimiz ile birlikte Gümürdülü Mahallesi’nde seferberlik başlattık. Belediyemizin işlerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlık yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz.  Gümürdülü Mahallemizin her köşesi baştan sona temizlendi. Bozuk yollar onarıldı, rögarlar temizlendi, kötü görüntü oluşturan alanlarda çalışmalar yapıldı. Muhtarımız ve mahalle temsilcilerimizin talepleri ile vatandaşlarımızın sorunları çözüme kavuşturuldu. Ceyhan’ı, yaşadığımız şehri pırıl pırıl yapmak için, çalışıyoruz. Ceyhan merkezimize gösterdiğimiz aynı hassasiyeti kırsaldaki tüm mahallelerimize gösteriyoruz” dedi.

Tarih: 28 Eylül 2021