CEYHAN BELEDİYESİ HİZMET SEFERBERLİĞİNE DEVAM EDİYOR

CEYHAN BELEDİYESİ HİZMET SEFERBERLİĞİNE DEVAM EDİYOR

-BAŞKAN ERDEM NARLIK VE ÇEVRETEPE MAHALLELERİNDE  VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi hizmet seferberliğine devam ediyor. Narlık mahallesi ve Çevretepe Mahallesinde  temizlik çalışması yapan ekipler mahalleleri dip bucak temizledi.

Geçtiğimiz hafta Mustafabeylinde temizlik seferberliği yapan ekipler, Hafta içi hizmet seferberliğini hızlandırdı. Hafta sonu, hafta içi gözetmeksizin temizlik çalışmalarını yürüten  ekipler Narlık Mahallesini ve Çevretepe Mahallesini tertemiz yaptı. Mahalle muhtarları ile birlikte ev ev dolaşan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem vatandaşlar ile birlikte sohbet etti.

“Her Mahalleye Eşit Hizmet”

Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Her mahalleye eşit hizmet sağlamaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek, onlara gerekli yardımı yapmak için tüm ekibim ile birlikte buradayım. Vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Narlık Mahallesi muhtarımız, Çevretepe Mahallesi muhtarlarımızla istişarelerimiz sürüyor. Mahallelerimizin sıkıntılarını, sorunlarını gidermek için elimizden geleni yapacağız. Bizler var olduğumuz sürece Ceyhan halkı hiç bir sıkıntı yaşamayacak. Hizmet seferberliklerimizi tüm mahallelerde hafta içi, hafta sonu demeden sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyerek muhtarlarımız ile birlikte halkımızın her zaman yanınızda olacağım. Ekibim ile sizleri sık sık ziyaret ederek Ceyhan’ı kalkındırmayı ve mahallelerimizin sorunlarını her zaman çözeceğiz” dedi.

Tarih: 22 Şubat 2021