CEYHAN BELEDİYESİ MİRAÇ KANDİLİ DOLAYISIYLA LOKMA VE LOKUM DAĞITTI

CEYHAN BELEDİYESİ MİRAÇ KANDİLİ DOLAYISIYLA LOKMA VE LOKUM DAĞITTI

Ceyhan Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla Atatürk Kent Meydanı’nda vatandaşlara lokma ve lokum dağıttı.

Miraç Kandili münasebetiyle iki ayrı noktada stant kuran Ceyhan Belediyesi ekipleri, vatandaşlara lokma ve lokum ikram etti. Ekipler lokma ikramında bulunduğu vatandaşların kandillerini kutladı. Yapılan etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, ekiplerin Miraç Kandilini kutlayarak, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Erdem; “İnsan Ve Sevgi Odaklı Sosyal Belediyeyiz”

Tüm İslam aleminin ve Ceyhan halkının Miraç Kandilini kutlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; ” Gerçekten birliğe ve beraberliğe çok ciddi anlamda ihtiyacımız olan bu günlerde, Miraç Kandilinde önce vatandaşlarımıza  sağlık diliyorum. Ceyhan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Çünkü insan ve sevgi odaklı sosyal bir belediyeyiz.” ifadelerini kullandı.

Tarih: 11 Mart 2021