CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN DOWN SENDROMLU ÖĞRENCİLERE SEVGİ HİZMETİ

Ocak 20, 2020

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN DOWN SENDROMLU ÖĞRENCİLERE SEVGİ HİZMETİ

Ceyhan Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü  Down Sendromlu öğrencilere  kişisel bakım hizmeti  sundu. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret eden ekipler ailelerinden için izin alarak  öğrencilerin kişisel bakımlarını ve saç kesimlerini yaptı.

Ceyhan Belediyesi toplumun her kesimini kapsayan hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Down Sendromundan dolayı rehabilitasyon merkezinde özel eğitim alan 15 öğrenci kişisel bakımlarını yapmak için kendilerini ziyaret eden Ceyhan Belediyesi ekiplerini neşeyle karşıladılar.

“ Biz Herkesin Ve Her Şeyin Belediyesiyiz”

Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü’nün yaptığı kişisel bakım hizmeti hakkında bilgi veren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların parlak bir geleceğe sahip bireyler olması için her türlü hizmetle yanlarındayız. Hayata dezavantajlı olarak başlayan çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak hizmetler sunmak da bizim görevimiz. Toplumda farkındalık yaratmak adına önemli bir adım olduğunu düşündüğümüz bu ve bunun gibi daha bir çok hizmeti halkımız için sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

-ÖZGEÇMİŞ-

Nöbetçi Eczaneler