CEYHAN NEHRİ ÇEVRESİNDE REKREASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

CEYHAN NEHRİ ÇEVRESİNDE REKREASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ceyhan Nehri çevresinde yapımı hızla devam eden  iyileştirme ve yeşil alan çalışmaları devam ediyor.

Doktor Mahir Alp Boydak Bulvarı, Atatürk Mahallesi’nde Ceyhan Belediyesi ekipleri tarafından hızlandırılarak  çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışması yapılıyor. Ceyhan Nehri’nin kenarında şehrin vitrini oluşacak olan bu alan yapımı tamamlandığında bölgenin akciğeri haline gelecek.

“Bu Proje Ceyhan’ın Akciğeri Olacak”

Atatürk Mahallesi rekreasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem: “ Yeşil alan ve iyileştirme çalışmaları yaptığımız bu alan Ceyhan’ın merkezinde yıllardır ihmal edilmiş, harabe haline gelmiş binaların bulunduğu bir alandı. Bu alan vatandaşlarımızın huzur içinde vakit geçirip nefes alabilecekleri, şehrin akciğeri olma özelliğini taşıyacak bir alan olacak. Ceyhan’ı doğaya ve yaşama saygılı bir yönetim anlayışı ile yönetmeye göreve geldik. Bu yeşil alan çalışmamız ne ilk ne de son olacak. Ceyhan’ı görev süremiz içinde bölgenin en yeşil ilçesi haline getirmek için gayret ediyoruz” dedi.

Tarih: 21 Ağustos 2020