CEYHAN’DA ANLAMLI 10 KASIM ETKİNLİĞİ

CEYHAN’DA ANLAMLI 10 KASIM ETKİNLİĞİ

Ceyhan Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. Ölüm Yıldönümü anısına anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Atatürk Kent Meydanında gerçekleşen etkinlikte Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, çocuklarla doyasıya sohbet ederek onlara Atatürk imzalı tişörtler hediye etti. 7’den 70’e Ceyhanlının Kent Meydanında olduğu etkinlikte Atatürk’ün sevdiği şarkılar eşliğinde slayt gösterisi ile insanlar duygulu anlar yaşayarak hüzün’e boğuldu.

“Daima Işığın İle İlerleyeceğiz, Işığın Hiç Sönmeyecek”

Sonsuza dek kalbimizde olduğunu vurgulayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “10 Kasım Bizlerin ve Tüm Türkiye’nin en anlamlı günü. Bu nedenle Ceyhan’da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tüm hemşehrilerim ile birlikte anarak duygulu anlar yaşadık. Türkiye Cumhuriyeti, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde özgürlüklerine sahip çıkan vatandaşlarımızın kararlılığıyla sonsuza kadar yaşayacaktır. Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan, çağdaş dünyada hak ettiği yere yükselecektir. Bu inançla, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal  Atatürk’ü saygıyla selamlıyor, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Tarih: 11 Kasım 2020

Nöbetçi Eczane