CEYHAN’DA ÇOCUK OYUN PARKLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

CEYHAN’DA ÇOCUK OYUN PARKLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Ceyhan genelinde bulunan oyun parklarını özel dezenfektanlarla  yıkadı.

Ceyhan Belediyesi  ekipleri , periyodik temizlik çalışmaları kapsamında  gece gündüz demeden  tertemiz bir Ceyhan için mücadele veriyor. Vatandaşların ve çocukların yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren ekipler, çocukların vazgeçilmezi parkların daha hijyenik olması için var gücü ile çalışıyor.

“ÇOCUKLARIN VE AİLELERİN GÖNLÜ RAHAT OLSUN”

Ailelerin ve çocukların gönül rahatlığıyla parklarda vakit geçirebileceklerine dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Çocuklarımızı ve ailelerini Covid-19 salgınına karşı korumak adına sürecin başından itibaren bir çok önlem aldık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz parklarda yoğun temizlik ve dezenfekte çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Bu anlamda gerek çocuklarımızın gerekse ailelerimizin sağlığını önemsiyoruz. Çünkü  parklarımızı daha sağlıklı ve güvenli hale getiriyoruz. Çocuklarımızın sağlığı ve mutluluğu bizim için çok önemlidir” dedi.

Tarih: 25 Ağustos 2020