CEYHAN’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

CEYHAN’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ceyhan Belediyesi ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında Ceyhan genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

İlçe Merkezi ve Mahallelerde vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlarda belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışması yapılıyor. Ceyhan’ın dört bir tarafında çalışma yapan ekipler, salgın hastalıkların yayılmasını engellemek için önlemlerini almaya devam ediyor. Korona virüs ve halk sağlığını tehdit eden diğer virüslere karşı önlemler devam edecek.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz dede korona virüs insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Şehrimizin her yerinde dezenfekte çalışmalarımız  periyodik olarak aralıklarla devam ediyor. Korona virüsü atlatana ve normale dönene kadar dezenfekte çalışmalarımız devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın tüm kurallara uymalarını sağlıklarını korumalarını rica ediyorum. Sizlerin sağlığı her şeyden önce gelir. Vatandaşlarımızın sağlığı için yorulmadan gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarih: 14 Aralık 2020