CEYHAN’DA KADINLARA PEMBE KURDELE DAĞITILDI

CEYHAN’DA KADINLARA PEMBE KURDELE DAĞITILDI

Ceyhan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri, Kadın İstihdamı Destekleme Müdürlüğü olarak 1-31 Ekim meme kanserine farkındalık yaratmak için Ceyhan’da kadınlara pembe kurdele dağıtıldı.

Meme kanserine dikkat çekmek ve toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla  Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri, Kadın İstihdamı Destekleme Müdürlüğü olarak pazar yerlerinde kadınlara  kurdele hediye etti. Ekim Ayı’nın ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ olduğunu hatırlatan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Bu vesileyle farkındalık oluşturmak adına Ceyhan Belediyesi olarak Kanser Erken Teşhis, konuları ile ilgili bilgilendirme yaparak Kadınları bilinçlendiriyoruz” dedi.

Ceyhanlı Kadınları Bilinçlendirmek Bizim Görevimiz”

1-31 Ekim Meme kanseri hakkında bilgi veren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Meme kanserinde farkındalık yaratmak için bizlerde Ceyhanlı kadınlarımızı bilinçlendirerek onların yılda bir defa tarama testlerinin olması, erken tanı hayat kurtarır diyerek onlara bilgi verdik. Sağlık İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Ekiplerimiz, Kadın İstihdamı destekleme Müdürlüğü ekiplerimiz farkındalık yaratmak adına kadınlarımıza pembe kurdele taktılar. Çünkü Ceyhanlı kadınlarımız bilinçlendirmek bizim görevimiz” dedi.

Tarih: 2 Kasım 2020