CEYHAN’IN ÇOCUKLARININ BAŞKAN ANNESİ VAR

CEYHAN’IN ÇOCUKLARININ BAŞKAN ANNESİ VAR

Ceyhan’ın annesi namı ile tanınan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem 23 Nisan dolayısıyla ilçedeki evleri çat kapı ziyaret ederek çocuklara hediyeler dağıttı.

Korona virüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde kutlamak zorunda kalan çocuklara Ceyhan Belediyesi bir sürpriz yaptı. Yüzünde maske ve eldivenli ellerinde kırmızı balonlar, Türk Bayrakları ve pastalarla Başkan Erdem’i kapılarında gören çocuklar şaşkınlıklarını ve sevinçlerini gizleyemedi.

“Bayramınız Kutlu Olsun Yavrularım”

Ceyhanlı çocukları evlerinde ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “
Bu yıl maalesef salgın nedeniyle çocuklarımız evlerinden çıkamadı. Bayram sevincini parklarımızda, sokaklarımızda yaşayamadılar. Ama onların Başkan anneleri var. Yüreğim bayramlarının sönük geçmesine el vermedi. Elimizden geldiğince evlerini ziyaret edip balonlar,bayraklar ve pastalarla onları mutlu etmeye çalıştık. Kimsenin endişesi olmasın. Ziyaretten önce ateşimiz ölçüldü. Maskenizi, eldivemizi taktık. Bayram coşkunuz daim olsun. Bayramınız kutlu olsun yavrularım diyerek sevinçlerine ortak olduk” ifadelerini kullandı.

Tarih: 27 Nisan 2020