CEYHAN’IN TÜM YOLLARI ASFALTA KAVUŞACAK

Kasım 8, 2019

CEYHAN’IN TÜM YOLLARI ASFALTA KAVUŞACAK

Adana  Büyükşehir Belediyesi ile Ceyhan Belediyesi, Mithatpaşa  Mahallesi ve Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına başladı.

Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediye ekipleri ile ortak yürütülen sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam ederken, ana cadde ve bulvarlarda alt yapı sorununun  çözülmesinin yanı sıra çukur ve tümsekler yüzünden kullanılamayacak hale gelen, ara sokakların yapımına başlayan ekipler, Başkan Kadir Aydar’ın yönetiminde  Mithatpaşa Mahallesi Şehit Mustafa Güney Sokak ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Turan Sokak’ta asfalt çalışmalarına başladı.

BAŞKAN AYDAR, “CEYHAN’IN YOLLARI ÇİÇEK GİBİ OLACAK”

Asfalt çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ” Adana Büyükşehir Belediye ekipleri ve Ceyhan Belediyesi ekiplerimiz ile birlikte asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor.Ceyhan’ımızın çehresini değiştirmek üzere çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Ceyhan’ın bütün yollarını çiçek gibi yapmak için ekiplerimiz ile birlikte elimizden gelen her şeyin fazlasını yapacağız. Asfaltlama çalışmalarımızın kısa zamanda son bulmasıyla mahallelerimize ulaşımında büyük rahatlık sağlanacak. Ceyhan’ımız için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

-ÖZGEÇMİŞ-

Nöbetçi Eczaneler