CEYHANSPOR’A GÖNÜL VERENLER YARDIM GECESİNDE BİR ARAYA GELİYOR

Aralık 27, 2019

CEYHANSPOR’A GÖNÜL VERENLER YARDIM GECESİNDE BİR ARAYA GELİYOR

Amatör Bölgesel Lig’te 1. sezonu lider olarak tamamlayan Ceyhanspor’a destek olmak için kulüp yönetimi tarafından yardım gecesi düzenleniyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhanspor yönetimi, futbolcular ve Ceyhanspor’a gönül veren herkesin katılacağı 27 Aralık Cuma günü saat 19.00’da Devlet Bahçeli Tesisleri’nde gerçekleşecek yardım gecesine yoğun bir katılım bekleniyor.

2. sezon öncesinde Ceyhanspor kulübüne maddi kaynak oluşturmak amacıyla düzenlenen yardım gecesinde Urfa Sıra Gecesi ekibi ve Şarkıcı Emine sahne alacak. Organizasyonu Ceyhanspor Kulübü Başkanı Hülya Erdem ve kulüp yöneticileri tarafından yapılan yardım gecesi Ceyhanspor Kulübü ile Ceyhanspor’a gönül verenleri bir araya getirecek.

Başkan Aydar: “ Adında Ceyhan Olan Her Kulübün Destekçisiyiz”

Ceyhanspor Kulübünün Amatör Bölgesel Lig’teki her karşılaşmasını yakından takip eden Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar adında Ceyhan olan her kulübün destekçisi olduklarını dile getirdi. Bölgesel Amatör Lig’te 1. sezonu lider olarak tamamlayan Ceyhanspor’u bir kez daha tebrik eden Başkan Aydar; “ Takımlarımızın rakipleri karşısında verdiği mücadele bizi onurlandırıyor. Hem Ceyhansporumuz  hem de Kadın Basketbol Takımımız bulundukları liglerde lider durumdalar. Canla başla mücadele veren sporcularımıza destek olmak, Ceyhan adını sporda da yükseklere taşımak bizim boynumuzun borcudur. Tüm hemşehrilerimi Ceyhanspor’a destek olmaya davet ediyorum. El birliğiyle takımlarımızı şampiyonluğa taşıyacağız” dedi.

-ÖZGEÇMİŞ-

Nöbetçi Eczaneler