Kadınlar istedi, Başkanımız Kadir Aydar Yaptı

Kadınlar istedi, Başkan Aydar Yaptı

Orası Artık Zübeyde Hanım Mahallesi

Başkan Aydar’ ’Aydınlık ve güzel yarınlara kavuşmak için yetiştirdikleri evlatlar ile dünyayı değiştirebilen analarımızı biz unutmadık. Kaltakiye Mahallemizin adı Belediye Meclisimizin aldığı kararla Zübeyde Hanım Mahallesi olarak değiştirdik. Ceyhan’ımıza hayırlı olsun.’’
Ceyhan Belediyesi Mayıs ayı ikinci meclis toplantısı Kadir Aydar başkanlığında gerçekleşti.
Kaltakiye Mahallesi sakinlerinin seçim öncesi mahallelerinin isminin değişmesi isteklerini gündem dışı meclis önerisi veren Başkan Aydar, meclis üyelerinin almış olduğu oy birliğiyle kararla mahallenin ismi Zübeyde Hanım Mahallesi olarak değiştirildi.
Murat Göğebakan Kültür Merkezi Belediye Meclis salonundaki toplantıda açılış ve yoklama öncesi Adana Valiliğince gelen davetlilerle Başkan Aydar ve Meclis Üyeleriyle yapılan basına ve halka kapalı kısaca gerçekleşen görüşme sonrası, meclis toplantısı basına ve halka açık bir şekilde gerçekleşti.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu, akabinde istiklal marşının okunmasıyla başlayan meclis toplantısının 5 maddelik gündemin görüşülmesi ile devam etti. Gündem dışı öneri veren Başkan Aydar, Kaltakiye Mahallesinin adının Zübeyde Hanım Mahallesi olarak değiştirilmesini gündeme getirdi ve karar oy birliği ile alındı.

KARAR MAHALLE SAKİNLERİNİ SEVİNCE BOĞDU

Başkan Aydar, Meclisten geçen kararın hemen ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelerek kararı mahalleli ile paylaştı. Başkan Aydar ‘’ Öncelikle ben burada tüm mahalle sakinlerimizin çok çok teşekkür ederim. Adaylığımızda bize destek olup bize tercih ettiler. Aday olduğum dönemde mahalle sakinlerimiz bizden mahallenin isminin değiştirilmesini istemişlerdi ve biz de söz vermiştik. Kaltakiye Mahallesi’ndeki ablalarız, annelerimiz, kardeşlerimiz ve birbirinden kıymetli büyüklerimiz var. Artık mahallenin ismini utanmaya gerek yok. Bu mahallemiz Ceyhan’da Yıldız olacak ve de Ceyhan’ın göz bebeği olacak. Ulu Önder Atatürk’ün Muhterem Annelerinin ismi Zübeyde Hanım ismi, mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun’Aydınlık ve güzel yarınlara kavuşmak için yetiştirdikleri evlatlar ile dünyayı değiştirebilen analarımızı biz unutmadık. Kaltakiye Mahallemizin adı Belediye Meclisimizin aldığı kararla Zübeyde Hanım Mahallesi olarak değiştirdik. Ceyhan’ımıza hayırlı olsun.’’ Dedi

MUHTARDAN BAŞKAN AYDAR’A TEŞEKKÜR

Tüm mahalleli adına Başkan Aydar’a ve meclis üyelerine teşekkür eden Zübeyde Hanım Mahalle Muhtarı Metin Dündar ise; “Mahallenin adının değiştirilmesi geç kalınmış bir karardı. Başkanımıza bu konuda gösterdiği duyarlılık için teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra daha güzel hizmetler yapacaklardır’’ diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Aydar Mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Tarih: 10 Mayıs 2019

Kan Merkezimizden Kan Bağışı için Forum Doldurabilirsiniz