KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ZABITA EKİPLERİNDEN SIKI DENETİM

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ZABITA EKİPLERİNDEN SIKI DENETİM

– CEYHAN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ MARKETLERİ DENETLEDİ

Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Bayrama sayılı günler kalırken, Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda üretim ve satış yerleri denetlendi. Zabıta ekiplerince ilçede fırın, pastane, kasap, lokanta, kafe, market ve benzeri iş yerlerinde yapılan denetimlerde genel hijyen, ruhsat, fiziksel ve teknik koşullar ile fiyat tarifesinin bulunup bulunmadığına, marketlerde ise özellikle son kullanım tarihine dikkat edildi.

“Görevimizin başındayız”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz özveriyle 7 gün 24 saat kesintisiz çalışıyor. Bu denetimlerle hem vatandaşımız hem de esnafımız için birçok olumsuzluğun önüne geçiyoruz. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için bayram boyunca da görevlerinin başında olacaktır” dedi.

Tarih: 22 Temmuz 2020

Nöbetçi Eczane