MEVSİMLERİN ŞAİRİ AHMET TELLİ CEYHANLI ŞİİR SEVERLERLE BULUŞTU

Ocak 12, 2020

MEVSİMLERİN ŞAİRİ AHMET TELLİ CEYHANLI ŞİİR SEVERLERLE BULUŞTU

Ünlü Şair Ahmet Telli Ceyhan Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlik için 11 Ocak Cumartesi günü Ceyhan’daydı. Sevenleriyle bir araya gelen ünlü şair soruları cevaplayıp şiirler okudu.

Ceyhan’ı ziyaret eden ünlü simaların sayısı her geçen gün artıyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın daveti ile Ceyhan’a gelen Şair Ahmet Telli gördüğü yoğun ilgi karşısında duygulu anlar yaşadı.

“Şiir Yaşama Yapılmış Bir Müdahaledir”

Henüz bir kitabında yer almamış şiirlerini salondaki izleyenlerle paylaşan Ahmet Telli şiirin toplum ve birey üzerindeki etkilerinden de örnekler verdi. Şiirlerinin bir çok besteye ilham olduğunu söyleyen Telli, “Şiirlerin içinde emek,hayat ve hayata müdehale vardır. Siz de hayata yapılan müdehaleden hoşnutsunuz ki bu salonda buluştuk” sözleriyle sevenlerine teşekkür etti.

Söyleşisinin ardından kendisine plaket sunulan Ahmet Telli daveti için Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a teşekkür etti ve sevenleri ile fotoğraf çektirdi.

-ÖZGEÇMİŞ-

Nöbetçi Eczaneler