VATANDAŞ İSTEDİ CEYHAN BELEDİYESİ YAPTI

VATANDAŞ İSTEDİ CEYHAN BELEDİYESİ YAPTI

Ceyhan Belediyesi ilçe genelinde usule aykırı şekilde yapılan,yaya ve araç trafiğine engel olan kaldırım ve yollarda düzenleme çalışması başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen yoğun şikayet ve talepler üzerine harekete geçti. İlçe merkezinde Çamlıyol İnönü Bulvarı üzerinde bulunan ve 2013 yılında kaldırımın üzerine kaldırım yapılarak Ceyhan halkı için, özellikle de engelli ve çocuklu vatandaşlar çile haline getirilmiş kaldırımlarda düzenleme çalışmaları başlattı.

Yaya ve Araç Trafiğinin Rahatlaması İçin Bütün Kaldırımlar Usulüne Uygun Hale Getiriliyor

Vatandaşların şikayetleri üzerine çalışmalara hız kazandırdıklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem;” Maalesef ilçe genelinde usulsüz olarak yapılmış ya da zamanla denetim eksiklikleri nedeniyle kullanıcılar tarafından usulsüz hale getirilmiş bir çok kaldırım var. Bu alanlar vatandaşımız için bir çile haline gelmiş. Özellikle engelli vatandaşlarımızın, çocuklu ailelerin kaldırımlarda yürümesi oldukça zor.Engelsiz bir Ceyhan için hayata geçirmeyi planladığımız bir çok proje içinde kaldırım düzenlemeleri de mevcuttu. Konuyla ilgili şikayetler yoğunlaştığı için zaten yapmayı planladığımız çalışmaları hızlandırdık. Bizim için Ceyhan halkının isteği bütün projelerden önce gelir. En kısa sürede kaldırımlardaki düzenlemeleri tamamlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

Tarih: 30 Haziran 2020

Nöbetçi Eczaneler