ZAFER BAYRAMI CEYHAN’DA TÖRENLE KUTLANDI

ZAFER BAYRAMI CEYHAN’DA TÖRENLE KUTLANDI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine katıldı.

Covid-19 salgını dolayısıyla sınırlı katılım ile gerçekleştirilen tören, Cumhuriyet Meydanı’nda Ceyhan Kaymakamlığı tarafından düzenlendi. Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Hülya Erdem, Cumhuriyet Başsavcı V. Yusuf Tuğrul, İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Satılmış Çal, Siyasi Partilerin Temsilcileri ve Basın Mensupları katıldı.

Çelenk sunma programının ardından Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve protokol Ceyhan Şehitliğini ziyaret ettiler. Şehit Mezarlarına karanfiller bırakıldı. Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, vatanları uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz rahmet ve minnetle anıldı.

30 Ağustos Zafer bayramı coşkusu ile konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem konuşmasında; “Ceyhan’ın kapılarını özgürlüğe açan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla selamlıyorum” dedi. Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize kazandırdığı bu zafere 98 yıldır sahip çıktık, sahip çıkıyoruz ve sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Tarih: 31 Ağustos 2020