BAŞKAN ERDEM BASIN EMEKÇİLERİ İLE BİRLİKTE CEYHAN’A SES VERDİ

BAŞKAN ERDEM BASIN EMEKÇİLERİ İLE BİRLİKTE CEYHAN’A SES VERDİ

-“Dünyanın En Güzel Marşını Layık Olduğu Coşkuyla Söylemeye Hazır Mısın Ceyhan? “

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve ulusal egemenligin 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen İstiklâl Marşı okuma etkinliği için 23 Nisan akşamı Ceyhan Belediye binasının balkonunda Ceyhan’ın basın emekçileri ile bir araya geldi. Gazeteciler ile birlikte Ceyhan halkına ses verdi.

Başkan Erdem’in saat 21:00’da; “Dünyanın en güzel marşını layık olduğu coşkuyla söylemeye hazır mısın Ceyhan? ” sözlerinin ardından tuşa basması ile balkonlarında bekleyen Ceyhan halkı aynı anda,tek ses, tek yürek İstiklal Marşını seslendirdi.

Ceyhan’da 100. Yıl Kutlamaları Sabah Saatlerinde Başladı

Ulusal egemenliğin 100. yılı korona virüs salgını nedeniyle kısıtlı imkanlara rağmen Ceyhan Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle sabah saatlerinden itibaren coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törenin ardından Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yapımını tamamladıkları kreşi Ceyhan’ın çocuklarına armağan etti. Daha sonra sokağa çıkma yasağı nedeniyle bayramı evlerinde kutlamak zorunda kalan çocukları evlerinde ziyaret ederek onlara balon,bayrak ve pasta hediye etti. Başkan Erdem son olarak da gazeteciler ile bir araya gelerek belediye binasının balkonundan yaptığı anons ile Ceyhan halkı ile birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.

Tarih: 27 Nisan 2020