BAŞKAN ERDEM, MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ERDEM, MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçede bulunan mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kadın eli ekipleri ile birlikte mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ederek ailelerin ve çocukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere gerekli yardımlarda bulundu. Yardımlar sonucu çocukların sevincine ortak olan Başkan Erdem; “Onlar bizim geleceğimiz, onların mutluluğu bizim için çok önemli” dedi.

“Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımıza Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz”

Çocukların ve ailelerin mutluluklarına ortak olduklarını dile getiren  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Çocuklarımızla çok güzel bir gün geçirdik. Uçurtma hediye ederek onların mutluluklarına ortak olduk. Gerekli maddi manevi tüm destekleri sağlamaya devam edeceğiz. Biz var olduğumuz sürece tüm imkanları sağlayacağız” dedi.

Tarih: 24 Eylül 2021