BAŞKAN VEKİLİMİZ BOYDAK’TAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

Şubat 2, 2018

Ceyhan Belediye Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak, Adana Valiliği ve Türk Kızılay’ı Adana Şubesi işbirliğiyle “Kahraman Olmak Kanımızda Var” sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Belediye personeliyle birlikte başlatılan kampanya çerçevesinde kan bağışında bulunan Boydak, kan bağışının ulvi bir görev olduğunu ifade etti.

Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak,

“Adana Valiliğimizin ve Türk Kızılay’ı Adana Şubesi işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla buradayız. Personellerimizle birlikte kan bağışı gönüllüsü olarak kan verdik. Kan bağışçılarımız ulvi bir görevi yerine getiriyor. Bu anlamlı kampanyanın düzenlenmesi noktasında Başta Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş olmak üzere Türk Kızılayı’nın değerli personellerine ve kan bağışında bulunan herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

HİZMET REHBERİ