BAŞKANIMIZ  BOYDAK  24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI.

Kasım 26, 2018

BAŞKANIMIZ  BOYDAK  24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI.

Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen bir dizi programa katıldı.

22 Kasım günü EĞİTİM BİR –SEN Ceyhan Şubesi tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü ile ilgili geceye katıldı. Sendika üyesi öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Boydak; öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılında da başarı dileklerini iletti.

23 Kasım’da Ceyhan Gazi Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Vekilimiz Boydak; okulda görev yapan öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.

24 Kasım günü Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizesinde Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe katılan BOYDAK; son olarak Ceyhan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ceyhan Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek kurum öğretmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Gençlik Merkezi öğretmenleriyle sohbet eden Başkan Vekilimiz Boydak;  Gençlik Merkezi’nin faaliyetleri ve son gelişmeler hakkında istişarelerde bulundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili konuşan Ceyhan Belediye Başkan Vekilimiz  Ali Alper Boydak;

“Bir Ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenlerimiz mesleki sorumlukları gereği vefanın, meşakkatin, şefkatin timsalidir. Onların hakkı kolaylıkla ödenemeyeceğin farkındayız.

Tüm öğretmenlerimizin yeni nesiller yetiştirme noktasında inanç ve kararlıkla çaba göstereceğinden şüphemiz yoktur. 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı ve hürmetle anıyorum. Hala görev başında öğretme gayesiyle çaba sarf eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. “ dedi.